Alla inlägg den 26 augusti 2014

Av Isa - 26 augusti 2014 21:26

Edda har en filt som hon oftast inte kan somna utan. Här om dagen nattade Magnus Edison utan filten varpå jag senare sa "vi måste gå upp och hämta filten till Edda innan vi somnar. Det är ju dödssvårt att sova utan den." Då säger M "okej, vi hämtar dödsfilten". "HAHAHAHAHAHA, dödsfilten", utbrast jag och från och med nu får den nog kallas så, den gulliga rosa filten med små glada barn. Barn som M för övrigt refererade till som ryska dockor. Vad är liksom det mista ryskt med dem? Och varför skulle man ens göra en filt med dockor på när man kan göra en med "riktiga" barn på. Det är ju just det som dockor ska föreställa. Då skulle man alltså framställa något som föreställer något som föreställer något. Ja, ni fattar det absurda....

Av Isa - 26 augusti 2014 13:50

Igår kväll kom en vän på kvällsbesök och tipsade mig om att gå på svenska kyrkans öppna barnverksamhet som höstöppnade idag! Så det har vi roat oss med idag. Så skönt att släppa lös henne sådär i ett hav av leksaker. Likt en ko på vårsläppet så studsade hon runt och bet lite på alla saker. (Och alla andra barn. Woops!) Det bästa var ändå fikat. Edda premiärade på att äta smörgåsrån, succé! Man kunde till och med låna pipmuggar, det är typ den härligaste känslan jag vet! Man har sin egen mugg i väskan en meter bort men SLIPPER ändå att ta fram den. SJUKT lyxigt! Dit går vi igen! Sen gick vi till vårt stammiscafé där man får låna bäbisskedar och skålar och flaskor. Jodå, lyxigt värre hela dagen!

Hösten kanske inte blir så ensam och lååååångsam och dötrist som jag trodde. Babysim och öppna förskolor och lediga kompisar på onsdagar. Blev erbjuden babyrytmik också, men jag sa att jag skulle fundera. SÅ social behöver man väl inte vara?!

Här lär hon sig räkna på biblioteket. Sen när vi flyttar kommer vi bo jättenära biblioteket så vi blir nog stammisar. Åååååååååh vad jag längtar! Till att flytta alltså, vi får nyckeln på fredag. Ja, till att bli stammisar på bibblan också för den delen.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Nybliven mamma och nybliven doktor, hur blir det?

Jag är 27 år och delar mitt liv med världens bästa kille och världens bästa unge!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30
31
<<<
Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards